پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

فقدان متوّلی مشخص، علت اجرا نشدن 70 درصد قانون برنامه ششم در حوزه بهداشت است

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس گفت: یکی از علل عدم اجرای 70 درصد قانون برنامه ششم در حوزه بهداشت و درمان این است که متولی مشخصی برای اجرا و نیز برای پاسخگویی در مورد عدم اجرا وجود نداشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۴۵۳

زهرا شیخی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به نشست امروز عصر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در جلسه امروز موضوع اجرای قانون برنامه ششم و میزان اجرای این قانون در حوزه بهداشت و درمان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

وی افزود: طبق بررسی‌های انجام شده در خوشبینانه‌ترین حالت تنها حدود ۳۰ درصد از قانون برنامه ششم در بخش بهداشت و درمان اجرایی شده است.

 

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: طبق بررسی‌های صورت گرفته یکی از دلایل عدم اجرای این قانون و مشکلاتی که در این راستا با آن مواجه بودیم این بود که متولی مشخصی برای اجرای قوانین وضع شده و نیز برای پاسخگویی در مورد عدم اجرا وجود نداشت.

 

شیخی خاطرنشان کرد: ما وقتی که علت عدم اجرای بعضی از مواد قانون برنامه را جویا می‌شدیم دستگاه‌ها مسئولیت را به گردن دیگری می‌انداختند.

 

وی افزود: یکی دیگر از مشکلاتی که در روند اجرای مفاد قانون برنامه ششم وجود داشت تعارض منافع مدیران بود که می‌دیدند اگر قانون را اجرا کنند منافع شخصی آنها به خطر می‌افتد.

 

شیخی اظهار داشت: این موارد در کنار موارد دیگر در تدوین و تصویب و اجرای برنامه هفتم توسعه باید مد نظر قرار گیرد و رفع شود.

 

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: پنج سال اجرای قانون برنامه ششم در دوران دولت های یازدهم و دوازدهم بوده و ماه های اضافه‌ای که این قانون علاوه بر مدت پنج سال آن اجرا شده در مدت زمان شروع به کار دولت سیزدهم بوده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار